Renske Geurink is in 2007 afgestuurd als orthopedagoog aan de Universiteit Leiden. Sinds eind 2018 heeft zij de registratie orthopedagoog-generalist NVO behaald. In haar opleidingstraject is veel scholing gericht geweest op het jonge kind en het werken met het gehele gezinssysteem (systeemtherapie). Om zich verder te specialiseren heeft zij zich geschoold tot Infant Mental Health (IMH) behandelaar, om haar vaardigheden en kennis op het gebied van het jonge kind (0-6 jaar), zijn/haar ouders en de onderlinge relatie te verdiepen.

Renske is naast orthopedagoog-generalist NVO ook Theraplay® Practitioner. Theraplay® is een therapie met als doel het versterken en (op)bouwen van de hechtingsrelatie tussen ouders en kind, het vergroten van zelfvertrouwen, het vertrouwen in elkaar en stimuleren van een speelse betrokkenheid op elkaar. Per oktober 2018 is Renske gestart als Theraplay supervisor en trainer. Zij is op die manier verbonden aan de Theraplay Academie en verzorgt ook scholing bij de RINO Groep.

In de afgelopen jaren heeft Renske een brede werkervaring opgedaan in onderwijs, jeugdzorg en in de basis en specialistische GGZ.

Registraties & lidmaatschap:

Orthopedagoog Generalist NVO 8754/ BIG nummer 19926911831

Theraplay® Practitioner

Ik houd mij aan de beroepscode van de NVO (Nederlandse vereniging voor pedagogen en onderwijskundigen).